[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Fra Frikanalen

Medlemsmøte 2020-09-08: Lagring av store mengder data hos Qvisten Animation

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis.

Tid:
Tirsdag 8. september 2020 kl. 18.30
Sted:
Virtuelt møte på internett. Koble til i VLC med adressen https://nuug.no/live.m3u.

Månedens tema er: «Lagring av store mengder data hos Qvisten Animation» med Andreas Martin Aanerud. Foredraget vil foregå på norsk. Kort om forelesningen:

Qvisten Animation benytter seg av FreeNAS, som lagrings system, som baserer seg på openZFS. Vi skal se på hvordan Qvisten Animasjon har satt opp systemet med automatiske snapshots, sikker overføring av data til andre studioer, samt bruk av rclone til Google Drive!

Andreas Martin Aanerud har jobbet i krysningen mellom IT og Medier i over 15 år, hvor fokus har vært på alt fra lagring og nettverk, ned til bruk av image magic og Pixars OpenSource prosjekter som Universal Scene Description.

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett. For mer informasjon se https://wiki.nuug.no/grupper/video/streaming om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <https://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!