[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

NUUGs sommerfest torsdag 15. juni 2006 kl. 18:30

English

Picture of the Chemistry cantina atrium NUUG ønsker å invitere alle som befinner seg i Oslo-regionen og som er interessert i unix-lignende systemer, fri programvare og åpen kildekode, til en hyggelig grillaften.

Stedet er Atriet i Kjemibygget på Blindern, Universitetet i Oslo. Kjemibygget er bygning 23 på blindern-kartet, og hovedingangen er fra Apalveien (til venstre på kartet).

Siden tidligere års sommerfest var en stor suksess og ganske enkelt fordi unix-lignende systemer, fri programvare og åpen kildekode har vist seg å være en kjempesuksess, syntes vi i NUUG at det var på sin plass å feire dette med en real hyggestund!

I år vil det bli musikk ved gruppa Uhuru. Uhuru spiller i grenselandet mellom etnisk, jazz, og ambient elektronisk med avslappende lydlandskaper. De er spilt på NRK p3 og p1, og har gitt ut 4 plater.

Vi krever påmelding innen 2006-06-15 kl. 07:00 for å kunne kunne kjøpe inn riktig mengde mat. Det er plass til maksimalt 200 stykker.

SUN Microsystems sponser grillmaten. USIT hjelper oss med festlokaler.

Både NUUG-medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Vel møtt!

Meny:

NUUG og SUN Microsystems stiller med griller og grillmat. Det blir salg av drikke. Grillene vil være tilgjengelige for de som ønsker å grille medbrakt.

Noen bilder fra sommerfesten 2003:


Takk til Morten Werner Olsen for bildene

Takk til våre samarbeidspartnere!

USIT