[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.18 18:08
webmaster@nuug.no

⇐ Nyheter fra NUUG

2016-04-10 - Oslo: Takk for feilfiksingsfesten

Tusen takk til alle som dukket opp for å bidra til fri programvare som Debian, Skolelinux og Ubuntu med feilretting, oversetting og testing. Det var omtrent 20 stykker som dukket opp og det var særdeles god stemning.

Tusen takk til Teknologihuset, som velvillig stilte med utlån av velegnede lokaler. NUUG er en stolt partner med Teknologihuset og bidrar økonomisk til at Teknologihuset skal kunne være et åpent og gratis tilbud for andre mindre communities. Det er derimot ingen selvfølge å kunne disponere lokalene gratis i helgene på den måten vi har fått, så vi takker for den velviljen.

Tusen takk til Holder De Ord og Tiina Ruohonen som lot oss henge oss på deres eksisterende arrangement. Holder De Ord er en partipolitisk uavhengig organisasjon som jobber for å gi folk større innflytelse over politikken ved hjelp av digitale verktøy. Dette er et formål NUUG ønsker å bygge opp under og vi finnner det da naturlig å jevnlig pleie kontakten.

Tusen takk til Ola Tellesbø ved Frikanalen, som var en av initiativtagerne bak arrangementet. NUUG er medlem av Frikanalen og støtter aktivt opp under deres formål om å bidra til at det frivillige Norge skal ha sin egen tv-kanal.

Tusen takk til Petter Reinholdtsen som holdt en god intro-seanse om hvordan man kan komme igang med feilretting på Debian-distribusjonen.

Tusen takk til Skolelinux, ved Knut Yrvin og Lars Martin Hambro som brukte dagene på å forbedre Boken om Linux, og på å teste og forbedre dokumentasjonen til Skolelinux.

Og ikke minst tusen takk til alle de andre som ikke ellers er nevnt, som kom og bidro med sin kompetanse til å forbedre sine fri programvare- prosjekter, eller kanskje hjalp andre med å komme igang på sin måte.

For de som følger nøye med og venter spent på når neste slikt arrangement kommer til å være, så har vi landet på 22. mai som dato for neste slik dag. Det vil komme nærmere annonsering når booking av lokale er helt i boks, men vi har spurt Teknologihuset om vi kan være der igjen.

Jeg håper vi sees igjen da!

Hans-Petter Fjeld
Leder i NUUG

Tagger: frikanalen, nuug, skolelinux.