[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.18 18:08
webmaster@nuug.no

⇐ Nyheter fra NUUG

2010-10-08 - NUUG-presentasjoner sendes nå på Frikanalen (RiksTV mm)

NUUG har nå ferdigstilt et opplegg for å knytte meta-data fra tekstfiler inn i videofiler som publiseres på Frikanalen. Opplegget gjør det enkelt å publisere NUUG's månedlige foredrag på Frikanalen, en prosess som nå er godt igang.

Foredrag med tilgjengelige meta-data og som ansees mest relevant å publisere er blitt prioritert først, men det er et realistisk mål at alle tilgjengelige opptak i arkivet kan publiseres på Frikanalen innenfor rimelig tid. Dette er en stor fordel for alle som er interessert i disse temaene, og vil øke bredden på dagens innhold betydelig.

Frikanalen formidles via flere spredernett. RiksTV sender Frikanalen mellom 12:00 og 17:30 på kanal 50. Lyse Altibox sender frikanalen mellom 12:00 og 24:00. Uninett sender som et prøveprosjekt Frikanalen via multicast til sine institusjoner 24 timer i døgnet. Frikanalen er også tilgjengelig 24 timer i døgnet via en Ogg Theora-strøm som vedlikeholdes av NUUG.

Alle NUUGs innslag som er lastet opp så langt er tilgjengelig fra vår samleside.

Tidsplanen for Frikanalens sendinger finner en på frikanalens websider. Der kan en finne ut når NUUGs sendinger går av stabelen. I kveld 20:31 er det OpenStreetmap.org-foredrag. :)

Vennlig hilsen, Jarle og Petter

Tagger: frikanalen, nuug, video.