[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.06 18:43
webmaster@nuug.no

[oversikt medlemsfordeler]

Snart tilbud om 35% rabatt hos O'Reilly

Forlaget O'Reilly er en kjent og kjær følgesvenn for unix-folk. De har gitt ut mange av bøkene som hører hjemme i en hver profesjonell unix-brukers bokhylle. De har også de siste årene hyret inn sentrale folk i unix-miljøet for å videreutvikle programvare og skrive bøkene vi har bruk for.

NUUG har et avtale med O'Reilly som gir medlemmer 30% rabatt på alle titler. Rabatten vil snart (30. november 2006 brukte O'Reilly sin representant vendinga «early next week» – dette skulle indikere 4.–6. desember.) øke til 35%. Medlemmene bestiller selv på via O'Reilly UK eller O'Reilly USA.

Når en bestiller velger en 'UK Cart', og skriver så inn en kode som automatisk gir rabatt. Koden får medlemmene tilsendt på mail. Hvis du er medlem og ikke har fått tilsendt en slik kode, ta kontakt via mail til sekretariatet.

For firmamedlemmer gjelder at alle ansatte kan benytte seg av avtalen om rabatt. Ansatte som ikke er registrert som NUUG-medlemmer må ta kontakt med firmaets kontaktperson for å få tilgang til kodeordet.

For styret 2006-01-23,
Petter Reinholdtsen
Leder i NUUG