[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.06 18:43
webmaster@nuug.no

[oversikt medlemsfordeler]

LINUXmagasinet varslet NUUG høsten 2007 at de legger ned bladet. Dette tilbudet er dermed ikke lenger aktuelt.

Tilbud om abonnement på LINUXmagasinet

NUUG har samarbeidet med LINUXmagasinet en stund, bl.a. ved å tipse om aktuelle nyheter og saker, og å rekruttere skribenter.

LINUXmagasinet er det eneste norskspråklige magasinet som utelukkende fokuserer på fri programvare, åpne standarder og UNIX-lignende systemer. NUUG mener at Norge bør ha et slikt magasin, og styret i NUUG har en dialog med LINUXmagasinet om videreutvikling av samarbeidet. Dette kan skje både ved at medlemmene bidrar med sin kompetanse gjennom å skrive artikler i magasinet, og ved å bli abonnenter.

Tilbudet består i at medlemmene betaler 250 kroner istedet for 320 for et årsabonnement (fem utgaver) 50 kroner av dette går til NUUG. En får altså 21% rabatt i forhold til vanlig pris.

Vi i styret håper at så mange som mulig vil benytte seg av dette tilbudet. De som ønsker å benytte dette kan bestille hos sekretariatet (at) nuug.no, som sender faktura og videreformidler bestillingen til LINUXmagasinet når fakturaen er betalt.

De som ønsker å overføre eksisterende abonnementer til denne rabattavtalen kan ta kontakt med sekretariatet. Det skal være mulig å få til en slik overføring i forbindelse med neste faktureringsrunde.

Like før abonnementet løper ut, sender LINUXmagasinet abonnementslisten til NUUG-sekretariat for oppdatering (medlemmer inn/ut). Etter oppdatering og fakturering av de medlemmene som abonnerer, sender LINUXmagasinet faktura til NUUG på det korrekte antall abonnenter.

For styret 2006-01-23,
Petter Reinholdtsen
Leder i NUUG