[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Fra Frikanalen

Medlemsmøte 2017-05-9: Internett-aktivisme med Hold de Ord

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:00) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 9. mai 2017 kl. 18.00
Sted:
Teknologihuset, 3.etg, liten sal Pilestredet 56.

Månedens tema er: «Internett-aktivisme med Hold de Ord» med Tiina Ruohonen. Foredraget vil foregå på norsk. Kort om forelesningen:

Holder de ord er en partipolitisk uavhengig dugnadsprosjekt som jobber for å gi folk større innflytelse over politikk, gjennom åpne data fra Stortinget og en rekke web-baserte tjenester. Tiina Ruohonen skal presentere HDOs data og infrastruktur, samt muligheter for techies til å bidra til en mer faktabasert politisk debatt i forkant av Stortingsvalget 2017.

Tiina Ruohonen er en av grunnleggerne av Holder de ord. Hun har lang erfaring fra internasjonale organisasjoner, forskning og frivillighet. Tiina jobber ved CICERO Senter for klimaforskning og er også Fellow ved Massachusetts Institute of Technology (MIT).

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <https://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <https://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!