[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2016-08-09: DRM-frie spill til GNU/Linux

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 9. august 2016 kl. 18.30
Sted:
Teknologihuset, 3.etg, stor sal Pilestredet 56, og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Månedens tema er: «DRM-frie spill til GNU/Linux» med Børge A. Roum. Foredraget vil foregå på norsk. Kort om forelesningen:

Børge forteller om hvordan han opplevde å teste nesten 100 DRM-frie Linux-spill fra Humble Bundle. Han ville se om en normal PC-bruker ville være i stand til å spille dem. Eventuelt, hvorfor ikke?
Børge A. Roum er en erfaren internet-aktivist, linux-entusiast og aktiv blogger. Også kjent for friganisme og frivillig i MDG.

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!