[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

Fra Frikanalen

Medlemsmøte 2014-02-11: Fri programvareløsning for NOARK 5-kjerne og dots i praksis

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 11. februar 2014 kl. 18.30
Sted:
Pilestredet 56, og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Månedens tema er: «Fri programvareløsning for NOARK 5-kjerne og dots i praksis» med Christian Lundvang. Foredraget vil foregå på norsk:

NOARK5 er det offentlige Norges standard for elektronisk journalføring og arkivering av dokumenter og korrespondanse. Noark 5 skal kunne brukes for alle typer arkivdanning, uavhengig av teknologisk løsning og type organ. På dette møtet får vi høre mer om et pilotprosjekt som er blitt utført i Trondheim og Malvik kommune i forhold til digitalisering av papirarkiver. Dette er en del av ideologien om å "liberate your data".

Christian Lundvang er fra Ålesund, gründer og medeier av flere selskaper deriblant NXC AS, som står bak Documaster Dots. Utdannet BSc i Datateknikk fra HiO og jobber nå som daglig leder i Documaster AS.

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!