[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2014-01-14: 3D-skriving

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 14. januar 2014 kl. 18.30
Sted:
OBS, ANNET STED! - Bitraf, 3.etg Youngsgate 6, og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Månedens tema er: «3D-skriving» med Alexander Alemayhu. Foredraget vil foregå på norsk:

I denne presentesjonen skal vi lære om 3D-skriving og hvordan 3D-skriving fungerer. Det blir gjennomgått hva slags programvare men trenger for selve skrivingen og produksjonen av 3D-modeller. I første del av foredraget introduseres den grunnleggende delen ved 3D skriving. Dette innebærer prossesen fra en digital modell til et fysisk objekt. I andre del belyses noen av de forskjellige 3D-miljøene og hvordan 3D skriving kan være nyttig. I siste del produseres en liten modell.

Alexander Alemayhu er leder for Bitraf og programmerer. Han startet med 3D-printing i 2012 og deltatt på alle helgene hvor 3D-skriving har vært tema hos Bitraf.

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!