[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2013-11-12: Anonym varsling

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 12. november 2013 kl. 18.30
Sted:
OBS, NYTT STED! - Teknologihuset, 3.etg Pilestredet 56, og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Månedens tema er: «Anonym varsling» med Arne Peder Blix. Foredraget vil foregå på norsk:

Som en oppfølger fra Leif Aukes foredrag om M2 i september, vil Arne snakke om LibraCom generelt, anonym varsling og deployering av LibraComs teknologi spesielt. Libra Communication Technologies, tidligere Norsk Tillitsmann Varsling, er et selskap som jobber innen usporbar digital kommunikasjon og har anonym varsling som sitt første satsningsområde.

Arne Peder Blix har bakgrunn fra forsvaret, shipping og it. Han har vært involvert i å starte opp flere it-selskaper, senest med Accurate Equity (tidl Norse Solutions), et norsk SaaS selskap innen finans-sektoren.

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!