[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2013-10-08: Digitalt Personvern

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 8. oktober 2013 kl. 18.30
Sted:
OBS, NYTT STED! - Teknologihuset, 3.etg Pilestredet 56, og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Månedens tema er: «Digitalt Personvern» med Hanna E. Marcussen. Foredraget vil foregå på norsk:

Digitalt Personvern ble stiftet som et direkte svar på at Stortinget vedtok å implementere EUs datalagringsdirektiv i norsk rett i april 2011. Foreningens mål er at de prinsipielle spørsmålene som implementeringen av datalagringsdirektivet reiser i en demokratisk rettsstat, får en ordentlig og uavhengig behandling i uavhengige domstoler. Om nødvendig, med Den europeiske menneskerettsdomstolen (EMD) som siste instans.

Hanna E. Marcussen er tidligere nestleder, nå styremedlem i Digitalt Personvern, og har et sterkt engasjement for digitale rettigheter og personvern. Marcussen er nasjonal talskvinne for Miljøpartiet De Grønne. I tillegg har hun engasjert seg i en rekke frivillige organisasjoner, blant annet har hun innehatt styreverv i Stopp Datalagringsdirektivet, og sitter for tiden som styremedlem i Elektronisk Forpost Norge (EFN).

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!