[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2012-10-09: Piwik - Webstatistikk med fri programvare

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 09. oktober 2012 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo og Akershus, rom PH131, Pilestredet 35 (live), og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å komme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn.

Månedens tema er: «Piwik - Webstatistikk med fri programvare» med Kim Tore Jensen. Foredraget vil foregå på norsk:

Piwik er et open source webanalyseverktøy med mye av kjernefunksjonaliteten til Google Analytics. Den har plugin-støtte, REST API, er vanvittig rask å komme i gang med og kjører på LAMP-plattformen.

Kim Tore Jensen jobber til daglig hos Freecode og har jobbet med webutvikling og drift i 6 år. Beskriver seg selv som en med brennende engasjement for Linux, fri programvare, terminalen og web-plattformen. Han er utvikleren bak den ncurses-baserte MPD-klienten (Music Player Daemon) «pms» (Practical Music Search)

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora ( 32M)
MPEG1 ( 58M)
H.264 (128M)
Quicktime for iPod ( 53M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 11M)
MP3 ( 12M)

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Inngangen til Høyskolen i Oslo og Akershus er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20121009-piwik/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!