[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2012-05-12: SIP-basert telefoni

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 12. juni 2012 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 35 (live), og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å komme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn.

Månedens tema er: «SIP-basert telefoni» med Bjørn Venn og Glenn Larsen. Foredraget vil foregå på norsk:

Bjørn Venn vil snakke kort om de få, enkle, men svært viktige grepene han gjorde for å åpne opp for en liten alternativ leverandør i anbudskonkuransen som Akershus fylkeskommune utlyste. Glenn Larsen skal så snakke om Telekompetanse sitt 100% SIP-baserte telefonisystem, basert på Asterisk og Kamailio.

Bjørn Venn arbeider som IT-rådgiver/prosjektleder i Akershus fylkeskommune. Bjørn har de siste årene engasjert seg i den norske debatten om fri programvare. Han er initiativtager til Nasjonalt kompetansesenter for fri programvare. Glenn Larsen er utviklingssjef i Telekompetanse AS.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora (148M)
MPEG1 (169M)
H.264 (371M)
Quicktime for iPod (196M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 35M)
MP3 ( 35M)

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Inngangen til Høyskolen i Oslo og Akershus er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20120612-siptelefoni/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!