[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2012-04-10: Hva er nytt i Ubuntu?

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 10. april 2012 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo og Akershus, Pilestredet 35 (live), og
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å komme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn.

Månedens tema er: «Hva er nytt i Ubuntu?» med Jo-Erlend Schinstad. Foredraget vil foregå på norsk:

Det aller første vil handle litt om hvorfor folk er så sinte og hvorfor det er så mange som tror at det gamle skrivebordet er borte. Ellers vil mye handle om infrastukturen under Unity og hva den tilbyr av videre muligheter.

Jo-Erlend Schinstad er kontaktperson for Ubuntu Norge og medlem av Ubuntu. Han har brukt Ubuntu siden begynnelsen av 2005 og vært aktiv i miljøet siden begynnelsen av 2006. Før det Fedora Core og Mandrake før der igjen. Spesielt interessert i forbruker-aspektene (desktop, laptop, TV, mobil, tavler, etc). Aktiv i Unity design-miljøet, Quickly, Ubuntu App Developer og Ubuntu Norge.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora ( 93M)
MPEG1 (136M)
H.264 (297M)
Quicktime for iPod (107M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 28M)
MP3 ( 28M)

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Inngangen til Høyskolen i Oslo og Akershus er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20120410-ubuntu/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!