[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.03.13 22:15
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2011-05-10: FiksGataMi - historie og teknologi

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo, NUUG Stavanger og NUUG Tromsø. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 19:45) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 10. mai 2011 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo, Pilestredet 35 (live),
Atea Stavanger, Stadionparken (Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger (videostream).

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å komme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn. Møtene i Stavanger og Tromsø vil overføre video fra Oslo til storskjerm og stille spørsmål til foredragsholderen via IRC.

Månedens tema er: «FiksGataMi - historie og teknologi» med Petter Reinholdtsen og Christer Gundersen. Foredraget vil foregå på norsk:

FiksGataMi er en tjeneste for borgerne i Norge for å synliggjøre problemer med offentlig infrastruktur, og gjøre det enkelt for innbyggerne å melde fra om slike problemer til offentlig myndighet. Presentasjonen vil fortelle litt om historien bak NUUG-prosjektet, hvordan systemet fungerer, og hvilke muligheter som finnes for å analysere og visualisere problemrapportene som er registrert i FiksGataMi.

Petter Reinholdtsen er mangeårig fri programvareutvikler, leder i NUUG og ansatt ved Universitetet i Oslo. Christer Gundersen er mangeårig medlem i NUUG, interessert i anvendelsen av fri programvare og ansatt ved Friprog-senteret.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora (110M)
MPEG1 (121M)
H.264 (264M)
Quicktime for iPod (130M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 25M)
MP3 ( 25M)

Medlemsmøtet vil også bli direktesendt over internett, adressen til videostrømmen er <http://www.nuug.no/live.m3u>, som du kan åpne i nettleseren eller direkte i mediaavspilleren. For mer informasjon se egen side om direktesending av video.

Inngangen til Høyskolen i Oslo er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via <http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG>.

Vel møtt!