[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2010-08-31: Opensolaris - Illumos -> Veien videre

Stavanger Opensolaris User Group(UG-SVGOSUG) og Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Stavanger. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis.

Tid:
Tirsdag 31. august 2010 kl. 17.00
Sted:
Møterom 101, Atea Stavanger, Stadionparken(Viking Stadion), Jåttåvågveien 7, Stavanger.

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å ankomme før 16:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn. Det vil ikke bli videooverføring via internett.

Månedens tema er «Opensolaris - Illumos -> Veien videre» med Karl Dag Gursli og Sigbjørn Lie:

Opensolaris er avsluttet for Oracle sin del. Vi ser hva Opensolaris hadde og fortsatt har av teknologi som er nyttig og lærerik. Så ser vi på arvtakeren til Opensolaris, IllumOS. Som er et basis os, kan sammenlignes med linux kjernen. Kom og få høre om:

Vi vil tilby CD'er av Opensolaris og vil svare på spørsmål dere måtte ha.

Det vil bli servert pizza, så meld dere på.

Karl Dag har jobbet med Linux siden 1994 og Solaris siden 1997. Er leder for Stavanger Opensolaris User Group siden den ble opprettet. Har fulgt med Illumos siden det ble presentert den 3 august 2010.

Sigbjørn har jobbet med Linux systemer siden 1997 og Solaris systemer siden 2005. Han er ivrig nerd og AV entusiast. Han er veldig glad i alt som kan optimaliseres og/eller automatiseres. Den beste dagen i hans liv var enten dagen han fant ZFS eller dagen han sluttet å jobbe med Windows systemer.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!