[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2010-06-08: Sommerfest

Hver sommer arrangerer NUUG en fest for friprog-folket i Oslo-regionen, og i år gjør vi det igjen. Vi ønsker NUUG-medlemmer og andre som er interessert i unix-lignende systemer, fri programvare og åpne standarder velkommen til en hyggelig grillaften!

Tid:
Tirsdag 8. Juni 2010, kl. 18:30 og utover kvelden
Avreise:
Båt 92 fra Vippetangen kl. 18.05 (punktlig)
Sted:
Revierhavnen Kro, Hovedøya (Oslofjorden)

Møtet arrangeres i samarbeid med EFN, som arrangerer foredrag med tittelen Tor og anonym bruk av internett kl. 17:30 på universitetet. Arrangementet er åpent for alle interesserte, men pga. kapasitetsplanlegging ønsker arrangøren beskjed fra de som kommer.

NUUG stiller opp med grillkull, tennveske, papptallerkner og plastbestikk til minst 20 stykker (grill i form av halvt oljefat er på stedet). Grillmat og drikke må alle fikse selv. Det vil også være mulig å kjøpe drikke på kroa. Siste båt i fra Hovedøya mot Vippetangen går kl. 23.53.

Hvis du kommer senere på kvelden kan det være lurt å sjekke båttidene på Trafikanten. Inngangen er første dør til venstre etter man har gått av båten på Hovedøya. Hvis porten er låst, ring Salve J. Nilsen på mobilnummer 906 09 835 for å bli sluppet inn. Vi vil også ta turer innom brygga for å se etter nye ansikter.

NUUG takker Bjørn Venn for tilgang til båtklubben.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20100608-sommerfest/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!