[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.03.13 22:15
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2009-06-18: Sommerfest

Norwegian UNIX User Group (NUUG) ønsker nok en gang å invitere alle som befinner seg i Oslo-regionen torsdag 18. juni og som er interessert i unix-lignende systemer, fri programvare og åpne standarder til en hyggelig grillaften. Både NUUG-medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne.

Tid:
Torsdag 18. juni 2009 - Båt 92 fra Vippetangen kl. 18.05
Sted:
Revierhavnen Kro, Hovedøya (Oslofjorden)

Merk at ukedagen er forandret i fra den vanlige tirsdagen til en torsdag denne gangen.

NUUG stiller opp med griller, men grillmat og drikke må alle ta med selv. Det vil også være mulig å kjøpe drikke på kroa. Siste båt i fra Hovedøya mot Vippetangen, går kl. 23.53.

Hvis du kommer senere ut over kvelden, kan det være lurt å sjekke båttidene på Trafikanten. Inngangen er første dør til venstre etter man har gått av båten på Hovedøya. Hvis porten er låst, ring Ole Kristian Lien på mobilnummer 412 81 108 for å bli sluppet inn. Vi vil også ta to turer innom brygga hver time, for å se etter nye ansikter som kommer med båtene.

NUUG takker Bjørn Venn for tilgang til båtklubben.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20090618-sommerfest/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!