[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2009-01-13: Hjelp, jeg skal holde tale! (Et lite foredrag om å holde foredrag)

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 13. januar 2008 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo, Pilestredet 35.

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å ankomme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn.

Månedens tema er "Hjelp, jeg skal holde tale! (Et lite foredrag om å holde foredrag)" med Markus Tønseth:

De fleste av oss kommer før eller siden opp i en situasjon hvor vi er nødt til å snakke til en forsamling, det være seg privat (konfirmasjon, bryllup, runde fødselsdager, generalforsamling i borettslaget o.l.) eller i yrkeslivet (julebord og andre firmafester, seminarer, fagforeningsmøter o.l.). Noen ganger skjer det spontant og uforberedt fordi munnen bobler over med det hjertet er fullt av. Andre ganger – og de er som regel de vanskelige – er det (mer eller mindre) nøye planlagt, og forventningene både fra en selv og fra forsamlingen kan virke lammende. Hva kan en skuespiller lære oss om å takle forventningspresset og å forene nøye forberedelse med spontanitet og entusiasme?

Markus Tønseth er utdannet ved Guildford School of Acting i England, og har de siste 13 årene jobbet som frilans skuespiller i inn- og utland. Han bor i Oslo med kone og to barn og kan absolutt ingenting om UNIX, men vet en ting eller to om å snakke til et publikum.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora ( 76M)
MPEG1 (125M)
H.264 ([an error occurred while processing this directive])
Quicktime for iPod (130M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 23M)
MP3 ( 26M)

Inngangen til høyskolen er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20090113-foredrag-om-foredrag/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!