[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmslash;te 2008-06-10: Sommerfest

Norwegian UNIX User Group (NUUG) ønsker nok en gang å invitere alle som befinner seg i Oslo-regionen tirsdag 10. juni og som er interessert i unix-lignende systemer, fri programvare og åpne standarder til en hyggelig grillaften. Både NUUG-medlemmer og ikke-medlemmer er hjertelig velkomne.

Tid:
Tirsdag 2008-06-10 - Båt 92 fra Vippetangen kl. 18.05
Sted:
Hovedøya (Oslofjorden)

I år krever vi ingen påmelding. På grunn av kort tidsfrist. For de av dere som kommer senere, finner dere båt tidene på Trafikanten. Vi vil befinner oss på Revierhavnen Kro (båtklubben). Det er første døren til venstre, like etter du går i land. Hvis den er låst, er det bare å ringe Ole Kristian Lien på 412 811 08 for å bli sluppet inn.

Siste båt som i fra Hovedøya mot Vippetangen, går kl. 23.53.

NUUG stiller med griller, men alle må ta med seg sine egne forsyninger av mat og drikke. Det vil kanskje bli mulig å kjøpe mat og drikke på kroen ut over kvelden.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20080610-sommerfest/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!