[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2007-03-27: Hvordan blir neste KDE?

Oslo Linux User Group (OLUG), i samarbeid med Norwegian Unix User Group (NUUG), inviterer gamle, nye og ikke-medlemmer av OLUG og NUUG til åpent og gratis medlemsmøte. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 27. mars 2007 kl. 18:30
Sted:
Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30.

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til Høgskolen og auditoriet er låst, så det er lurt å ankomme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe folk inn.

Månedens tema er «Hvordan blir neste KDE?»:

Neste KDE inneholder spennende teknologiske nyvinninger som Plasma som er et nytt opplegg for grafisk brukergrensesnitt. KDE 4 har en rekke andre nyheter også. Blant annet er det forbedret støtte for multimedia og nye ikoner. I tillegg er det støtte for kryssplatform programmer som kjører på Windows og Mac i tillegg til Linux.

Ta en tur på foredrag om neste KDE tirsdag 27. mars. Få en gjennomgang av hva som skjer av utvikling og hva som skjer bak kulissene.

Aaron J Seigo har jobbet med utvikling av KDE siden versjon 2 som ble lansert i 2000. Han ble førdt i 1975 på nordkysten av Britisk Colombia i Canada. Aaron har en sønn som ble født rundt årtusenskiftet. Nå bor han på den Canadiske prærien. Han jobber nå som hovedutvikler av Plasma pluss flere andre deler av KDE.

Lysark er tilgjengelig i PDF-format. Foredraget ble tatt opp på video i to deler: del 1 (175 MiB), del 2 (72 MiB). Lyden er tilgjengelig i to deler som Ogg Vorbis, del 1 (26 MiB) del 2 (27).

Inngangen til høyskolen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Parkeringsplass finnes mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.hio.no/content/view/full/36866.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i ODT- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20070327-kde4/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!