[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2007-01-09: Linux som mediasenter i stua

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 9. januar 2007 kl. 18:30
Sted:
Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30.

Månedens tema er «Linux som mediasenter i stua»:

Kan fri programvare gå Windows Media Center i næringa? I aller høyeste grad. I dette foredraget får du en innføring i hvordan man med fri programvare kan løse vanlige utfordringer knyttet til lyd, bilde og hjemmeunderholdning.

Her får du tips om hvordan du kan ta opp TV-programmer med regulære uttrykk, spille hjemmevideoene fra ferien på fjernsynet i stua og bruke ssh og web når du ikke er hjemme for å ta opp Mythbusters.

Ståle Askerød Johansen jobber med problemstillinger rundt drift av store IT-systemer ved Universitetet i Oslo. Han har hengt med siden linux-kjernen het 0.99.9 og ingen hadde hørt om web og internet. For tiden venter han på nytt fjernsynsapparat og pusser opp kjellerstua.

Lysark er tilgjengelig i Powerpoint- og PDF-format.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora (153M)
MPEG1 (143M)
H.264 (163M)
Quicktime for iPod (202M)
Lyd:
Ogg Vorbis ( 27M)
MP3 ( 30M)

Inngangen til høyskolen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Parkeringsplass finnes mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.hio.no/content/view/full/36866.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i PostScript-, PDF- og LATEX-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20070109-mythtv/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net og mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG.

Vel møtt!