[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

Styrets forslag til utnevnelse av æresmedlem

Vedtektene i NUUG åpner for at årsmøtet på forslag fra styret kan tildele personlig æresmedlemskap på livstid til et medlem. Pr. i dag er det kun et æresmedlem, Bjørn Myrhaug, som var den som stiftet NUUG. Æresmedlemskap reguleres i vedtektens artikkel 4, der det står:

Årsmøtet kan etter styrets innstilling, innvilge et medlem et personlig æresmedlemskap på livstid. Et æresmedlem blir ikke avskrevet medlemskapskontingent og er ellers å betrakte som et individuelt medlemskap.

På grunn av lang, tro og utrettelig innsats for NUUG, vedtok styret på styremøtet 2005-04-04 å foreslå for årsmøtet at forhenværende formann i NUUG Vidar Bakke, tildeles æresmedlemskap. Vidar har vært med i NUUG-styret fra 1995 til 2004, og var formann fra 1996.

Dette vil ha økonomisk konsekvens for NUUG, da vi for tiden tildeler fulle rettigheter til æresmedlemmet, dvs. vi betaler USENIX-kontigent. Det utgjør 110 USD (ca. 770 NOK) for tiden. Så lenge antall æresmedlemmer er lavt ønsker styret å fortsette med dette. Vedtektene åpner for at æresmedlemer og andre som ikke betaler full kontigent kan få reduserte ytelser som fastsatt av årsmøtet.

Forslag til vedtak

Vidar Bakke tildeles æresmedlemskap i NUUG.