[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2005-12-15: Ruby on Rails

Norsk Unix System Brukers Forening (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Torsdag 15. desember 2005 kl. 18:30
Sted:
Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30.

Denne gangen er temaet "Ruby on Rails":

Fra rubyonrails.com: Rails is a full-stack, open-source web framework in Ruby for writing real-world applications with joy and less code than most frameworks spend doing XML sit-ups.

I foredraget tenker Johannes Brodwall å vise veien for de som vurderer å starte med Ruby on Rails. Johannes vil demonstrere hvor raskt det er å komme i gang med å lage en nyttig appikasjon. Foredraget vil vare i ca. 1 time.

I foredraget vil vi få:

Johannes Brodwall har jobbet med utvikling i åtte år. Han er software arkitekt for BBS sitt fornyelsesprogram på dagtid, og leker seg med spennende teknologier på kveldstid. Han skrev sin første Ruby on Rails applikasjon for ni måneder siden, men leter fortsatt etter noen som vil gjennomføre et kommersielt Rails-basert prosjekt.

Foredraget ble tatt opp på video (139 MiB).

Inngangen til skolen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i PostScript-, PDF- og LaTeX-format.

Vel møtt!