[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.06 18:42
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2005-10-13: PostgreSQL, en driftssikker og fullverdig databasemotor

Norsk Unix System Brukers Forening (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Torsdag 13. oktober 2005 kl. 18:30
Sted:
Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30.

Denne gangen er temaet "PostgreSQL, en driftssikker og fullverdig databasemotor":

Presentasjonen gir en kort innføring i postgreSQLs historie, og dens viktigste egenskaper. Grunnleggende administrasjon, tuning og muligheter for skalering blir også gjennomgått. Vi baserer oss på versjon 8.x som har kommet i år med store forbedringer, bl.a. savepoints, tablespaces og point-in-time recovery.

Rafael Martinez Guerrero jobber ved USIT, Universitetet i Oslo, i gruppen for applikasjonsdrift og i database gruppen med hovedansvar for PostgreSQL. Siden 1995 har han vært aktiv i det spanske miljøet for open source proskjekter. Bl.a. Grunnlegger av en av de første websteder med informasjon om Linux på spansk, bidragsyter til arbeidet med opprettelsen av es.comp.os.linux.* nyhetsgruppe hierarkiet og koordinator av oversettelsen av PHP dokumentasjonen til spansk.

Lysark er tilgjengelig i PDF-format.

Inngangen til skolen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Vel møtt!