[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2022.09.18 17:13
webmaster@nuug.no

Linuxdagen2005 og tilbud til NUUG-medlemmer

For de som er tilknyttet NUUG tilbyr Linpro deltagelse på Linuxdagen2005 med 20% rabatt, dvs kr 2.390. Gå inn på www.linuxdagen.no for mer informasjon og påmelding. Legg inn "NUUG-medlem", medlemsnummer og pris i kommentarfeltet.


IT-selskapet Linpro - sammen med Novell, Oracle, Fujitsu Siemens, RedHat, IBM og Conduct - inviterer til en dags fokus på Linux og åpen programvare.

For første gang i Norge avholdes et så omfattende arrangement om Linux og åpen programvare. Linuxdagen 2005 avholdes på Smuget i Oslo den 21. april. Arrangementet er rettet mot IT-ledere, ansvarlige og involverte parter for IT strategiske valg i virksomhetene. Linpro har fått med seg sentrale aktører som Novell, Oracle, Fujitsu Siemens, Red Hat, IBM og Conduct som samarbeidspartnere.

«Linpro er ledende på Linux i Norge, og er en naturlig initiativtager til Linuxdagen», sier Trond Heier, administrerende direktør i Linpro. «Interessen for Linux og åpen kildekode er i en voldsom utvikling. Nå begynner vi å se resultater, både i form av egen vekst og ved at store og mellomstore organisasjoner tar i bruk Linux på forretningskritiske områder.»

Linpro og partnerne mener at norske IT-sjefer og IT-spesialister er modne for et slikt arrangement. Mange er i startgropen for å satse mer på Linux og åpen kildekode. Arrangørene ønsker å skape en arena for informasjonsutveksling og inspirasjon, samt redusere usikkerheten enkelte har som følge av manglende kunnskap. Ambisjonen er at dette skal bli et årlig arrangement.

Arrangementet vil gi teknisk faglig og strategisk innsikt i muligheter med Linux og åpen programvare idag og i nær fremtid. Arrangementet har foredrag som dekker IT-strategiske spørsmål knyttet til valg av teknologi. Det er også en egen seksjon for de som ønsker dybdekunnskap om utvalgte tekniske temaer. Arrangementet kan skilte med kjente personligheter som Espen Andersen (European Research Director i The Concours Group og førsteamanuensis BI), Alan Cox (Red Hat og ansett som nr. 2 etter Linus Thorvalds i Linux-verdenen), Helge Skrivervik (Team Mellvik og sentral Unix-personlighet), Per Andersen (Managing Director i IDC Nordic) og Eddie Bleasdale (initiativtager Incubator Club og ansvarlig for design og utvikling av den første Unix-datamaskin bygget i Europa).

For ytterligere informasjon, kontakt:

Jan William Haagensen
Salgs- og markedsjef
Tlf: 22 87 11 80
Mob: 913 47 525
E-post: jan.haagensen@linpro.no

Om Linpro

Linpro er ledende på Linux i Norge. Selskapets kjernevirksomhet omfatter konsulenttjenester, kurs, drift og produktutvikling basert på Linux og åpen kildekode. Linpro er representert i Trondheim, Bergen og Oslo, med i overkant av 40 ansatte. For mer informasjon om selskapet se www.linpro.no.