[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2005-03-17: Stopp Spam og Virus med Fri programvare

Norsk Unix System Brukers Forening (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Torsdag 17. mars 2005 kl. 18:30
Sted:
Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30.

Denne gangen er temaet "Stopp Spam og Virus med Fri programvare":

Ved bruk av Postfix, RBL og Spamassassin har Bibliotek-Systemer lykkes med å stoppe over 99,99% av spam, og tilsvarende for virus, med svært lav rate for falske positiver.

Torkel Hasle vil gjennomgå alternative måter å bekjempe spam, hvorfor noen metoder ikke vil fungere, og hva som er smart og dumt. Presentasjonen støttes av grafer som viser trafikk og mengde spam/virus.

Torkel Hasle, siv.øk HNN, daglig leder Bibliotek-Systemer As. Jobbet profesjonelt med data siden 1983, Unix-erfaring siden 1983.

Lysark er tilgjengelig i PDF-format. Foredraget ble tatt opp på video (1:20, 175 MB).

Inngangen til skolen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i PostScript-, PDF- og LaTeX-format.

Vel møtt!