[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2004-01-15: Dokumentasjon, hvorfor, hvordan og med hva?

NUUG inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo torsdag 15. januar 2004 kl. 18:30 på Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30. Inngangen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær på Pastiz.

Slidene er er tilgjengelig på PDF-format (100 K).

Dokumentasjon er noe vi tilsynelatene vasser i. Det er readme's, FAQ, Howto's eller rett og slett dokumentasjon av det programmet du har kjøpt, lastet ned eller laget selv. (ja, du har vel dokumentert det du har gjort?).

Med sånne mengder dokumentasjon må vi jo ha nok? Eller er dette en falsk trygghet?

Foredraget vil ta for seg litt om typer dokumentasjon, hvordan skrive god dokumentasjon, noen tanker rundt formatet, hva slags verktøy skal/kan man bruke og ikke minst, noen tanker rundt emner som strategi, policy og vedlikehold av dokumentasjon.

Morten Kjelkenes jobber til daglig med arktitektur, sikkerhet og design av større publiserings og dokumenthåndterings systemer for bla. Posten. Han håper at hans erfaringer samt noen tips han har plukket opp fra bl.a. SAGE og andre kilder vil være til hjelp.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tigjengelig både i PostScript og PDF-format.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Vel møtt!