[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2003-09-18: På innsiden av PHP-prosjektet

NUUG inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo torsdag 18. september 2003 kl. 18:30 på Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30. Inngangen er 15 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær på Pastiz.

PHP er et web-basert skript-språk som har blitt veldig populært de siste årene (installert på over 10 millioner web-sites, og det 6. mest populære programmeringsspråket på nettet ifølge TIOBE Programming Community Index). PHP er skreddersydd for web-skripting, men kan også brukes til vanlig shell-skripting eller tilogmed til vanlig GUI-programmering. De som har brukt Perl eller C tidligere vil raskt finne seg til rette med PHP.

Stig Sæther Bakken (30) jobber med utvikling av Multimedia-søk for Overture Services Norway (inntil nylig FAST) i Trondheim. Han har vært aktiv i utviklingen av PHP siden slutten av 1996, og har de siste to årene fokusert hovedsakelig på design av PHP 5 og PEAR-prosjektet, som tilbyr et portabelt kodebibliotek og pakkesystem for PHP (ikke ulikt CPAN for Perl).

Agenda:

  1. Kort-kort introduksjon
  2. Organisering
  3. PHP vs PEAR vs PECL
  4. Andre satelitt-prosjekter
  5. Lessons Learned
  6. Litt om PHP 5
  7. Spørsmål

Mer informasjon om hvordan du finner frem på: http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Heng gjerne opp vår reklameplakat for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Last den ned i PostScript og/eller PDF-format.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Vel møtt!