[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

vedlegg f)

Forslag til vedtektsendringer

For å gjøre det mer tydelig at NUUG også støtter fri programvare i alle sine avskygninger, og at NUUG også ønsker å støtte opp om aktiviteten til likesinnede foreninger og grupperinger over hele landet, så ønsker styret å fremme følgende forslag til endring til formålsparagrafen (art 2):

Følgende konkrete endringer foreslås:

  1. Teksten "Utveksling av informasjon og erfaringer mellon UNIX System brukere." endres til "Utveksling av informasjon og erfaringer mellom brukere av UNIX System og fri programvare."
  2. Teksten "Stimulere til øket bruk av UNIX Systemer." endres til "Stimulere til øket bruk av UNIX Systemer og fri programvare."
  3. Nytt punkt under formål "Stimulere til opprettelse av og aktivitet i regionale brukergrupper."
  4. Teksten "Sørge for generell informasjon om UNIX utad (media, offentlige instanser). " endres til "Sørge for generell informasjon om UNIX og fri programvare utad (media, offentlige instanser)."
  5. Teksten "Regelmessig kontakt med likesinnede organisasjoner i andre land." endres til "Regelmessig kontakt med likesinnede organisasjoner lokalt, regionalt og i andre land."

Styret foreslår at årsmøtet vedtar endringene som de står, eller forkaster forslaget. Det er ikke hensiktsmessig å justere formuleringene på årsmøtet, så hvis en ønsker en annen formulering bør en sende forslaget tilbake med instrukser om hvilke endringer en ønsker. Forslaget vil da bli fremmet på nytt neste år.