[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.03.13 22:15
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2002-06-13 Skolelinux-prosjektet

NUUG inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo torsdag 13. juni 2002 kl. 18:30 på Høgskolen i Oslo, HiO, - Vika, Cort Adelersgt. 30. Inngangen er 5 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole, men det er svært begrenset plass på denne. Etter foredraget blir det sosialt samvær.

Prosjektleder Knut Yrvin vil presentere Skolelinux-prosjektet. Prosjektet er inne i en sluttfase for leveranse av versjon 1.0 i august. 19. juni kommer første store beta- utgivelse i LINUXmagasinet.

Stadig flere har tatt i bruk Skolelinux siste halvåret, og nå brukes systemet i Ulstein kommune, på Holmlia ungdomsskole og en rekke andre skoler land og strand rundt. Vi har også vært i samtaler med Holumskogen skole Nittedal der IT-ansvarlig for kommunen ønsker å prøve ut Skolelinux på to skoler.

Prosjektet er inne i en kritisk fase der vi kvalitetssikrer kursmateriell for IKT-ansvarlige på skolene samtidig som utgave 1.0 skal gjøres ferdig.

Foredraget vil belyse målsetningene og behovene i Skolen, og hvordan Skolelinux jobber. Vi vil fortelle om det nordiske samarbeidet som er etablert, og hvordan prosjektet er finansiert. Vi vil også fortelle hvordan flere kan bidra til arbeidet fordi vi ønsker å få en kraftsamling i det Norsk UNIX-miljøet for å sikre utbredelsen av Unix i skolen.

Foredragsholder: Knut Yrvin

Meld fra om du kommer til: sekretariat@nuug.no senest 2002-06-12.

Mer informasjon om hvordan du finner frem på http://www.iu.hio.no/felles/getthere.phtml.

Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Vel møtt!