[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2023.03.24 12:41
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2001-09-12: Introduksjon til IPv6

Medlemsmøte onsdag 12. september 2001 kl. 1830 på Høgskolen i Oslo, HiO, Vika, Cort Adelersgt. 30. Inngangen er 5 meter fra trikkeholdeplassen Vikatorvet. Skolen har egen parkeringsplass mellom skolen og Ruseløkka skole

Slidene er tilgjengelig på elektronisk format.

Foredraget forutsetter ikke noe, men det er en fordel med kjennskap til dagens IPv4. Foredraget vil forsøke å svare på følgende spørsmål:

Noe mer dere mener bør være med? Ellers forventer jeg å få en del spørsmål og at det kan bli en del diskusjon.

For de som ønsker å finne ut litt på forhånd kan følgende linker være interessante:

Spesielt den første, men delvis også den andre har en del nyttige linker. De to siste er websider for de to IETF- arbeidsgruppene hvor IPv6-ting stort sett skjer. Hvis folk forbereder seg for godt kan foredraget kanskje bli kjedelig, skjønt det er fint med litt diskusjon, og det kan jo bli interessant hvis folk har tenkt litt på forhånd.

Foredragsholder: Stig Venaas
Stig Venaas har hovedfag matematikk fra Universitetet i Trondheim, og har holdt på med UNIX og Internet i vel 10 år. Jobber for tiden med bl.a. IPv6 hos UNINETT. Er med i IPv6 Forum Technical Directorate, og deltar i TERENA-arbeidsgruppen TF-NGN og IETF-arbeidsgrupper relatert til IPv6. Driver også med porting av fri programvare til IPv6.

90 plasser tilgjengelig. Påmelding sendes: sekretariat@nuug.no senest 2001-09-11.