[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2024.02.28 07:40
webmaster@nuug.no

⇐ Nyheter fra NUUG
2015-12-31 - NUUG ønsker alle et godt nytt år

Som leder av NUUG er det mitt privilegie å, på vegne av hele NUUG, takke alle som har bidratt i 2015 og å ønske alle et godt nytt år.

NUUG sine aktiviteter styres i hovedsak av de som til enhver tid ønsker og har overskudd til å være aktive. De som har bidratt med sin tid gjennom året er særdeles verdifulle for foreningen og felleskapet, og der vi som forening ser at vi kan bistå så gjør vi vårt beste.

Dette er både en takk til disse og en invitasjon til andre i å bli mer aktive. Mens Unix-lignende systemers populæritet og utbredelse aldri har vært større virker det som om samholdet blant de som ønsker å støtte opp under dette er blitt mer difust og spredt. Dette er en av tingene jeg ønsker å vurdere hvordan vi kan forbedre i 2016.

Det skjer, både heldigvis og dessverre, mye i foreningen som vi ikke snakker høyt nok om. Dessverre, fordi vi trenger å bli flinkere til å heve stemmen og til å vise oss selv frem. Men det er gode ting som skjer. Dette er en av tingene jeg har lyst til å bli flinkere til i 2016, og jeg håper jeg har mange med meg.

Dersom du har lyst til å bli mer aktiv i ditt arbeid for å fremme fri programvare og unix-lignende systemer, så minner jeg her om vår mailingliste aktive (hos) nuug.no og våre irc-kanal #Nuug på freenode. Dersom de kanalene ikke passer deg særlig godt, så kan du godt ringe meg.

Med det ønsker jeg absolutt alle takk for det gamle og godt nytt år.

Beste ønsker, Hans-Petter Fjeld
Leder i NUUG
+47 95728209

Tagger: nuug.