[NUUG logo]
Førstesiden
Nyheter [rss]
Bli medlem
Kontakt
Informasjon
Kalender
Vedtekter
Dokumenter
Styredokumenter
Mailinglister
Wiki
NUUG brosjyre
Kart
NUUG i media
Planet NUUG
Mapit
FiksGataMi
Mimes brønn

Sist endret 2021.10.20 00:35
webmaster@nuug.no

Medlemsmøte 2009-01-13: Hjelp, jeg skal holde tale! (Et lite foredrag om å holde foredrag)

Norwegian Unix User Group (NUUG) inviterer til medlemsmøte i NUUG Oslo. Alle medlemmer og ikke-medlemmer er velkomne. Arrangementet er gratis. Etter foredraget (fra ca. 20:30) blir det sosialt samvær.

Tid:
Tirsdag 13. januar 2008 kl. 18.30
Sted:
Høgskolen i Oslo, Pilestredet 35.

Presentasjonen starter presis, og dørene inn til auditoriet er låst, så det er lurt å ankomme før 18:30 mens det er folk i døra til å slippe deltagerne inn.

Månedens tema er "Hjelp, jeg skal holde tale! (Et lite foredrag om å holde foredrag)" med Markus Tønseth:

De fleste av oss kommer før eller siden opp i en situasjon hvor vi er nødt til å snakke til en forsamling, det være seg privat (konfirmasjon, bryllup, runde fødselsdager, generalforsamling i borettslaget o.l.) eller i yrkeslivet (julebord og andre firmafester, seminarer, fagforeningsmøter o.l.). Noen ganger skjer det spontant og uforberedt fordi munnen bobler over med det hjertet er fullt av. Andre ganger – og de er som regel de vanskelige – er det (mer eller mindre) nøye planlagt, og forventningene både fra en selv og fra forsamlingen kan virke lammende. Hva kan en skuespiller lære oss om å takle forventningspresset og å forene nøye forberedelse med spontanitet og entusiasme?

Markus Tønseth er utdannet ved Guildford School of Acting i England, og har de siste 13 årene jobbet som frilans skuespiller i inn- og utland. Han bor i Oslo med kone og to barn og kan absolutt ingenting om UNIX, men vet en ting eller to om å snakke til et publikum.

Foredraget ble tatt opp på video og er tilgjengelig i følgende utgaver:
Video:
Ogg Theora (75.9M)
MPEG1 ( 125M)
H.264 ([an error occurred while processing this directive])
Quicktime for iPod ( 130M)
Lyd:
Ogg Vorbis (22.7M)
MP3 (26.0M)

Inngangen til høyskolen er ved trikkeholdeplassen Holbergs plass.

Heng gjerne opp reklameplakaten for dette arrangementet på din arbeidsplass, studieplass eller hvor det måtte passe. Vi har den tilgjengelig både i OpenDocument- og PDF-format fra http://www.nuug.no/aktiviteter/20090113-foredrag-om-foredrag/.

Minner forøvrig om NUUGs IRC-kanal #nuug på irc.freenode.net, mailinglisten aktive@nuug.no for diskusjon om aktiviteten i NUUG og at NUUGs kalender er tilgjengelig på iCalender-format via http://www.nuug.no/adict/ical.php?organizer=NUUG.

Vel møtt!